Güvenli Ödeme

Güvenli Ödeme

Güvenli Ödeme Sistemi

PayTr

ile sitemizden güvenli bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Tek çekim ve taksitli ödeme imkanlarıyla kolayca ödemenizi gerçekleştirebilir ve ürününüze ulaşabilirsiniz. Mağazamız size bir çok ödeme yöntemi sunmaktadır. İstediğiniz ödeme biçimiyle alışverişinizi kolayca ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

PayTR, dünyanın en üst düzey veri güvenliği standardı olan PCI DSS sertifikası ve alanında tecrübeli personeli ile hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır. Böylece PayTR kullanan mağaza (web sitesi) sahipleri güvenlik konusunda altyapı oluşturmak ya da ek personel için harcama yapmak zorunda kalmazlar.

PayTR’da Sahtecilik Önleme (Fraud) özellikli hizmetler sunulmaktadır. Altyapımız sahteciliğe (fraud) karşı sektör bazında çok sayıda filtreler ile geliştirilmiştir. Ayrıca yapılan tüm ödemeler sahtecilik izleme personelimiz tarafından kontrol edilmekte ve şüpheli durumlarda işleme onay verilmemektedir.

PayTR, SSL sertifikalı ödeme sayfası ve PCI-DSS uyumluluğu ile müşterilerinizin güvenli bir ortamda ödeme yapmaları için gerekli her türlü önlemi almıştır. Böylece PayTR, müşterilerinizin ödeme yaparken oluşabilecek endişelerini azaltmakta ve ödeme dönüşüm oranınızı artırmaktadır.

Bloga dön