Baskısız Kraft Çanta

Baskısız Kraft Çanta ne işe yarar?

Baskısız kraft çanta özellikle küçük işletmeler için uygundur. Logo ve marka tanıtımını başka ambalaj ürünleriyle tanıtan işletmeler bu ürün sayesinde giderlerinde denge kurabilirler. Bazı işletmeler sticker ve başka benzeri yapışkanlı ürünlerle de çantalarına markalarını yerleştirebilmekteler. Bu yöntem de maliyet açısından kabul edilebilir olsa da zaman açısından problem yaşatabilmektedir. Ancak tüm bunlara rağmen özellikle çevre dostu olması nedeniyle her geçen gün daha fazla tercih edilen bir üründür. Plastik poşetlere kıyasla çok daha düzenli bir görüntüye sahip olması sebebiyle de kurumsallaşma yolundaki firmalar tarafından tercihe edilmesine sebeptir.

 En az kaç adet çanta alabilirim?

Ebatlara göre koli içi adetler değişmektedir. Baskısız Kraft Çanta seçeneklerimizi görmek için hemen tıklayabilirsiniz. İlgili sayfada koli içi adetler yazmaktadır. Alışveriş yaparken kargo ücretinin size ait olduğunu unutmayın lütfen. Sizlere uygun fiyatlı ürünler sunabilmek için elimizden geleni yapmaktayız. Uygun fiyat ve kaliteli ürün için doğru adres www.hizlikraftcanta.com 

Düz Saplı Baskısız Kraft Çanta

Ürünüm ne zaman kargoya verilir?

Siparişiniz siz ödemeyi yaptıktan hemen sonra ekranımıza düşmekte. Hafta içi saat 16.00'ya kadar cumartesi saat 13.00'a kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilmekte. Kısa sürede siparişinize ulaşmak için siz de hemen web sitemiz üzerinden sipariş verebilir, firmanız için uygun avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Baskılı ürün sipariş etmek için iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.

Bloga dön