28x16x28 cm Düz Saplı Kraft Çanta

Hangi alanda kullanılır?

Bu ebattaki kraft çanta daha çok burger ve waffle restoranları için uygundur. İçerisine yatay olarak bir burger menüsü sığmaktadır. Yoğun siparişlerinizde 2 menü de kolaylıkla sığmaktadır. İçerisine bir a4 boyutundaki tüm ürünler yerleştirilebilir. 70 gr. kağıttan üretilmiş olup özel isteğe göre 80 90 ve 100 gr. kağıttan da üretim yapılabilmektedir. 4.5 kg taşıma kapasitesi mevcut. Soğuk tutkal ile yapıştırılmış olduğu için kesinlikle körük ve sap kısımlarından açılma, yırtılma yaşanmaz. 

Nasıl sipariş verebilirim?

Sipariş vermek için yapmanız gereken tek şey ürünü sepetinize ekleyip gerekli bilgileri yazdıktan sonra ödemenizi yapmak. Siparişiniz iş günü içerisinde saat 16.00 dan önce oluşturuldu ise aynı gün kargoya teslim edilir ve ertesi gün size ulaşmış olur. Devasa depomuz ve stoğumuzla sizleri bu hizmeti çok hızlı bir şekilde verebilmekteyiz. Siparişinizi ''Siparişim Nerede'' ye tıklayarak takip edebilirsiniz. 

Özel baskılı siparişi vermek için ne yapmalıyım? 

Web sitemiz üzerinden bize yazabilir ya da WhatsApp hattımıza yazabilirsiniz. Daha sonra bize logonuzun pdf formatında görselini ve baskı yapılacak diğer bilgilerinizi yazmanız yeterli. Baskıdan önceki son hali sizlerin onayını aldıktan sonra 7-10 gün içerisinde siparişiniz teslim edilmiş olur.

Sipariş için www.hizlikraftcanta.com ve 0536 778 83 38

Halkalı Merkez Mah. Ömrüm Sok. No 46/A Küçükçekmece/İstanbul

Bloga dön